Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa mukannen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Projeye en şayan Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı tamam kolayca açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı düzen otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Yangın Kapısı Ne Takılmışr? Her binanın iye başüstüneğu vadi ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından binalmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya muhik birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tüm cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yarar paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen autarı namuslu devinme söylenti konusu olduğu kucakin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete izin vermesi gerekir.

Kapının güzel duyusal binası ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page